Uncategorised

ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ 1 + babies

Ένας καινούριος χώρος 500τ.μ στην Άνοιξη με σύγχρονο εξοπλισμό και άνετες, φωτεινές αίθουσες θα γίνει το δεύτερο σπίτι για τα παιδιά από 5 μηνών έως 5 ετών.

Με μικροβιοκτόνα συστήματα αποστείρωσης και απόσμησης των χώρων, 24 ώρες το 24ωρο, στους χώρους όπου φιλοξενούνται τα βρέφη και τα νήπια οι γονείς θα σταματήσουν να ανησυχούν για τις ιώσεις στον Παιδικό Σταθμό.

Οι αίθουσες άθλησης, λογοθεραπείας, αισθητηριακής ολοκλήρωσης και το μίνι θέατρο συνθέτουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη και εκπαίδευση των νηπίων!!!!!!!!!

ΝΗΠΙΟΔΡΟΜΙΟ

Τα«Φεγγάρια»μας και οι«Ήλιοι»μας, τα παιδιά δηλαδή του προνηπίου και νηπιαγωγείου μεγαλώνουν και μαθαίνουν σ’ ένα χώρο 230τ.μ που θυμίζει περισσότερο σχολείο.

Καταξιωμένοι εκπαιδευτικοίμε μεγάλη εμπειρία και με παιδοκεντρική φιλοσοφία, γίνονται συνοδοιπόροι στα παιδιά. Παρατηρούν, αξιολογούν, βοηθούν, στηρίζουν και προσφέρουν καθημερινά τις γνώσεις τους. Προετοιμάζουν σωστά τα νηπιοδρομιάκια και τους δίνουν τα κατάλληλα εφόδια που θ χρειαστούν στο Δημοτικό!!!!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΣτοΟνειροδρόμιομικροί και μεγάλοι, συμμετέχουν σεπρογράμματα εθελοντισμούκα προσφοράς που στόχο έχουν την υποστήριξη των συνανθρώπων μας, την ανάπτυξη της κοινωνικότητας των παιδιών, τη φροντίδα του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πόλης μας.

Μέσα από τέτοιες δράσεις τα παιδιά αναπτύσσουν και συνειδητοποιούν αξίες όπως γενναιοδωρία, αγάπη προς τον συνάνθρωπο και σεβασμό προς το περιβάλλον, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα. Συνοδοιπόροι μας πάντα στο ταξίδι αυτό είναι τοVPradioκαι η εφημερίδαΒόρεια Προάστια.

Μερικές από αυτές είναι:

  • Τα Χριστούγεννα του 2015διοργανώσαμε το1ΟΦεστιβάλ Χριστουγέννωνγια παιδιά στο δήμο Διονύσου. Αφηγήσεις παραμυθιών, ταχυδακτυλουργοί, μουσική, χορός, δώρα κ. α σκόρπισαν γέλια και χαρά σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειές τους που γέμισαν το κλειστό γήπεδο του Αγ. Στεφάνου.
  • Στις 2 Απριλίου 2016 Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου το ΠρώτοBazaarπαιδικού βιβλίου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία της Δροσιάς. Συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι, εμψυχωτές με το παρόν τους και τις δράσεις τους έδωσαν στα παιδιά να καταλάβουν την αξία των βιβλίων.

Έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν στο φιλανθρωπικό οργανισμόΠΕΓΚΑΠ, στο παράστημα της Άνοιξης.

  • ΤαΧριστούγεννα του 2016 έναbazaar, μια μουσική βραδιά και η άμεση ανταπόκριση των γονέων του σχολείου μας βοήθησαν ώστε να μαζευτεί ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό γιατην μικρή Φαίδρα, που ζει εξαιτίας του καρκίνου, τον δικό της Γολγοθά.
  • Τα Χριστούγεννα του 2017 στηρίξαμε την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ένας ραδιοφωνικός μαραθώνιος αγάπης και μια εκδήλωση για τα παιδιά, ήταν ικανά να προσφέρουν πολλά χαμόγελα στα παιδιά της Κιβωτού.
  • Τον Οκτώβριο του 2017το Ονειροδρόμιο συμμετείχε στονΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣβοηθώντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.
  • Κατά καιρούς μέσα από διάφοραbazaarέχει δοθεί χρηματική βοήθεια στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στο Ίδρυμα Παμμακάριστος, στο Ι.Π.Α.Π αλλά κυρίως στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής.

Το κοινωνικό μας έργο συνεχίζεται με νέες δράσεις αφού κοντά μας έχουμε γονείς ευαίσθητους, με συναίσθημα και αξίες… γονείς που μας ακολουθούν και στηρίζουν όπου και όταν χρειαστεί!!!

Ονειροδρομιο 2

Σε ένα οίκημα που μοιάζει περισσότερο με σπίτι τοΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ 2φιλοξενεί παιδιά από 2 ½ έως 5 ετών. Τα τμήματα είναι χωρισμένα σε μικρές ομάδες ανάλογα με την ηλικία.Τα «συννεφάκια» μας,τα «αστεράκια»μας και τα«Μικρά φεγγαράκια»μας, μεγαλώνουν και εκπαιδεύονται σε ένα χώρο γεμάτο ερεθίσματα με δράσεις ανάλογες της ηλικίας τους.

Ο χώρος μας είναι ανοιχτός και φιλικός ως προς τους γονείς, δίνοντας πάντα την δυνατότητα να γνωρίζουν πως περνάνε τα παιδιά την ημέρα τους μαζί μας!!!!!

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η Τέχνη της ζωγραφικής και των εικαστικών έχει σημαντική θέση στο πρόγραμμα του σχολείου μας.

Εμπλουτίζεται, υποστηρίζεται και αλληλοσυμπληρώνεται από άλλες τέχνες όπως μουσική, γλυπτική, θέατρο, τραγούδι.

Δράσεις διαβαθμισμένης στοχοθέτησης ξεκινούν από πολύ μικρές ηλικίες.

Η χρήση διαφορετικών εργαλείων, υλικών της φύσης και η χρήση διαφορετικής επιφάνειας δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά και τα οδηγούν στην αντίληψη των χρωμάτων και των αποχρώσεων.

Μέσα από τις διαφορετικές τεχνικές και τεχνοτροπίες, τα παιδιά μας ασκούν την αδρή και λεπτή κινητικότητά τους, εμπλουτίζουν το λόγο τους, αναπτύσσουν μαθηματικές έννοιες και γνωρίζουν τα έργα διάσημων ζωγράφων.

Οι πίνακες ζωντανεύουν και εμείς ταξιδεύουμε στα χρώματά τους, στις ιστορίες τους και μαζί φτιάχνουμε και τις δικές μας.

Παράλληλα, γίνονται δράσεις και συνεργασίες με χώρους τέχνης και μουσεία μέσα από επισκέψεις αλλά και με δανεισμό μουσειοσκευών έτσι ώστε να ενισχύσουμε το έργο μας και να το εμπλουτίσουμε με περισσότερες εμπειρίες!!!!!!!!!!!!!!!

 

παιδικος σταθμος- νηπιαγωγειο βορεια προαστιαΣτείλτε το δικό σας σχόλιο ή έρωτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και οι υπεύθυνοι του σταθμού θα σας ενημερώσουν!

Ακολουθήστε το ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ στο facebook και ελάτε και εσείς στην μεγάλη μας παρέα ! Πατήστε ΕΔΩ

 

Designed & Hosted: E-base.gr